Je wilt een website waar je trots op bent

en aan iedereen wilt laten zien omdat zij zo mooi is. Een website die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en die jouw boodschap op een heldere en aantrekkelijke manier vertelt, zodat je klanten met jou en jouw missie kunnen verbinden en tot actie overgaan.

Jij bent goed zoals je bent

100% op maat gemaakt

Jij bent uniek, en jouw bedrijf dus ook. Ik help je graag jouw persoonlijk verhaal naar boven en duidelijk te krijgen. Vervolgens gaan we dat vertalen naar een ontwerp die de boodschap ondersteunt, die overzichtelijk en professioneel is, maar die boven al bij jou en jouw bedrijf past.


Klaar voor de toekomst

Vanzelfsprekend voldoet de website aan alle eisen van de moderne tijd, zoals een mooie weergave op elke scherm. En doordat je zelf leert hoe je haar kunt aanpassen, groeit de site met jou en jouw bedrijf mee. Heb je toch een keer hulp nodig, sta ik voor je klaar.

Compleet nieuwe site

of een likje verf op je huidige

 • Kennismaking: We maken kennis, managen verwachtingen en als er een klik is gaan we door.
 • Kick-off: Wij de diepte in. Wat is jouw visie en missie voor jou en jouw bedrijf? Wat drijft jou om te doen wat je doet? Wat wil je met je website en wat denk je daarvoor nodig te hebben? Wat zijn je wensen? Om maar een paar vragen te noemen.
 • Inhoud creëren: We werken aan je verhaal dat de basis vormt voor de vormgeving. Parallel verzamel jij inspiratie voor de look en feel van je site. 
 • Prototype: Op basis van je verhaal en inspiratie (moodboard) maak ik een prototype voor je nieuwe website en er zijn een aantal feedback rondes. Bij een reeds bestaande site gaan we het iets anders aanpakken. 
 • Realisatie: Ik ga aan de slag je website daadwerkelijk te realiseren. Je kunt altijd live meekijken. Ik leg je ook uit hoe je zelf dingen kunt wijzigen. 
 • De Launch: Na de launch sta ik nog 3 maanden voor je klaar om vragen te beantwoorden en kleine wijzigingen door te voeren (fair use policy). Graag kunnen we ook een onderhoudspakket afspreken zodat je er nooit alleen voor staat ook voor grotere aanpassingen.

Investering: vanaf 1125,- €
voor een individueel ontworpen one-pager baserend op je huisstijl

Klinkt goed? 

Deze klanten gingen je voor.

Anne begrijpt meteen wat ik bedoel en wat ze aanlevert is spot-on!

Tanja Vos - &Groei

Super bedankt voor alles, ik ben echt heel blij met de nieuwe salespage en de testimonials! Toevallig had ik het er gister nog met een collega over. Ik heb het gevoel dat jij echt meteen begrijpt wat ik bedoel en wat je aanlevert is ‘spot on’. Had niet beter kunnen gaan! Hopelijk kan ik snel weer meer investeren in mijn site, dan laat ik hem graag een verdere upgrade door jou geven.

Anne gaf mijn website de aandacht en liefde die ze verdiende.

Stefan Brouwer - Aankoopbegeleider

Onlangs heb ik een bedrijf gestart en kwam ik tot de conclusie dat mijn website meer liefde en aandacht verdiende dan dat ik haar kon geven. Gelukkig was daar Anne! Ze inventariseerde mijn wensen en ik had het gevoel dat ik aan een half woord genoeg had om mijn website boven verwachting op te leveren, en dat terwijl ze me volledig ontzorgde in de contacten met mijn provider.

Anne is gedetailleerd, benaderbaar en denkt proactief met je mee, ik beveel haar warm aan bij mijn collega-ondernemers.

Mijn aanbod is voor jou als je...

 • ondernemer bent vanuit het hart en met een missie.
 • gelooft in authenticiteit als manier om je met je klanten te verbinden.
 • zelf niet uit de voeten komt met de structuur en vorm van jouw verhaal.
 • weet wat je wilt (van een website) maar niet weet hoe je het moet realiseren.

en niet voor jou als je...

 • verkoopt voor het snelle geld.
 • op zoek bent naar een standaard oplossing.
 • zelf helemaal geen tijd wilt investeren in je boodschap.

Waar wacht je nog op?

Zet vandaag nog de eerste stap naar een heldere, persoonlijke en professionele website. Ook als je niet een compleet nieuwe site wilt, en alleen wat verbeteringen kun je bij mij terecht. Mail mij gerust hieronder voor een gratis kennismaking. 

Even sparren over de mogelijkheden?

Laat hier een bericht achter en we plannen een gratis kennismaking.