Hoi, ik ben Anne.

Webdesigner en ondernemer met een missie. Ik hou van technische puzzels en help je jouw verhaal op een heldere, persoonlijke en professionele manier naar buiten te dragen. Zodat jij jezelf durft te zijn en groot durft te dromen.

Geschoold in milieukunde en ontwikkelingsstudies is duurzame ontwikkeling voor mij ontzettend belangrijk. Daarom richt ik me specifiek op ondernemers en organisaties die zich sterk maken voor een duurzamere en rechtvaardigere wereld, zodat wij elkaar en de duurzame beweging in Nederland (en wereldwijd) versterken.

Waarom ik doe wat ik doe

Groot durven dromen

Ik wil een wereld waarin we groot durven te dromen, niet ondanks, maar vanwége de uitdagingen die voor ons staan. Omdat we er met kleine optimalisaties niet komen. Hele systemen moeten anders ingericht. En de enige manier dat dat gaat gebeuren is volgens mij door in gesprek te gaan. Niet in discussie, maar in gesprek over onze waarden en hoe wij zouden willen dat de wereld eruit ziet.

Leren luisteren

Dat vraagt om vaardigheden die wij moeten trainen als spieren, en één van de belangrijkste is wel: luisteren. Wat volgens mij nog daarvoor komt is vragen kunnen stellen, vanuit oprecht interesse. En mijn persoonlijke liefste vraag is dan waarom. 

Echte verbinding

Ik wil een wereld waarin we elkaar vaker naar het waarom vragen. Ik ben namelijk van mening dat er dan meer echte verbinding en minder verdeeldheid zou zijn. Want wees eens eerlijk: terwijl er verdeeldheid is over verschillende oplossingen, niemand is tegen schone lucht, veilige wegen, een eerlijke prijs voor de boer, om maar een paar te noemen.

Inspiratie

We raken juist geïnspireerd als we anderen over hun waarom horen vertellen. En helemaal - ik tenminste - als ze dat vertalen naar een manier van kijken naar de wereld die afwijkt van de status quo, die laat zien dat het anders kan, als je maar durft te dromen.

Wat is mijn bijdrage hierin?

Ik help ondernemers en organisaties met een gedurfde toekomstvisie hun verhaal, hun waarom, op een heldere, aantrekkelijke en persoonlijke manier naar buiten te dragen. Dat doe ik door te doen waar ik goed in ben: te luisteren, vragen te stellen en sparringpartner te zijn, ondersteund door mijn creatieve oog en ervaring met webdesign.

Mijn poging tot duurzaam ondernemen

Nog een paar weetjes over mij

  • ik hou van puzzelen, letterlijk en figuurlijk
  • techniek vind ik interessant en ik wil altijd zelf uitvogelen hoe het in elkaar zit
  • 2011 ben ik van het platteland bij Berlijn naar Nederland geïmmigreerd, gekomen voor de studie, gebleven voor de cultuur en liefde <3
  • sinds mijn 10e eet ik geen vis, sinds mijn 17e eet ik volledig vegetarisch
  • fotograferen is mijn oudste hobby
collage wie ben ik hobbys

Tips, vragen of zin in samenwerken?

Ik hoor graag van je!